Kolde gys og varme hjerter

Hvad serverer du til vinterbadere og isbadere efter en kold dukkert? A.H. Riise Navy Frogman 60% selvfølgelig – et bemærkelsesværdig blend for bemærkelsesværdige mennesker.

mobible down

A.H. Riise ved Vinterbadefestivalen

Giver varme og glæde

A.H. Riise er sponsor af Vinterbadefestivalen i Bagenkop på Langeland. På festivalen serveres der smagsprøver af Navy Frogman 60%, et blend vi har udviklet i samarbejde med veteranforeningen af ​​tidligere elitesoldater fra det Dansk Frømandskorps. Festivalen finder sted fra d. 23-25 Februar, og her kan du smage på de gyldne dråber, når du ser på vinterbaderne der hopper i bølgen blå eller i de brændefyrede vildmarksbade på havnen i Bagenkop.

Se filmen herunder.

A.H. Riise Royal Danish navy Frogman rum bottle