Dobbelt Guld i Japan

Mere anerkendelse til Non Plus Ultra-serien

Priserne i Tokyo er vores første i Asien

Anerkendelse fra Japan

Black Edition og Very Rare fra vores Non Plus Ultra Ultra-serie blev tildelt guld i Tokyo Whisky & Spirits Competition 2023 (TWSC).

TWSC er en af ​​Japans vigtigste smagningsbegivenheder med hundredvis af tilmeldinger i to kategorier: “Shochu” (en japansk drik destilleret af ris, byg, kartofler, boghvede eller brun farin) og “Western Liquor” (Whisky, Rom, Tequila og Gins) ).

De to A.H. Riise Non Plus Ultra-blandinger opnåede topkarakterer i konkurrence mod hundredvis af tilmeldte i “Western Liquor Category”.

Vurderingen foregår i to faser: En primær screening foretages på afstand i begyndelsen af ​​året. Den endelige vurdering finder sted, når juryen samles i Tokyo i marts.

Non Plus Ultra Series har vundet i en række konkurrencer i hele Europa, herunder International Taste Institute og ISW. Priserne i Tokyo er vores første i Asien.

Gold Winner: A.H. Riise Non Plus Ultra Rum and Non Plus Ultra Black Edition

A taste for any occasion

Klik på en flaske for at få mere information